Colorplan Kft. 2011 Budakalász Szentendrei út 11                                                               Üzlet: +36 30 617 4224 · · Üzem: +36 26 342 807

Logo
szitaszövet.hu A svájci SEFAR cég hivatalos disztributora

SEFAR minőség

A Colorplan Kft a svájci SEFAR cég hivatalos viszonteladója. A cég poliészterszöveteit szitanyomóknak fejlesztették ki, de elterjedten használatos szűréstechnikai alkalmazásnál is.

A SEFAR szövetek ellentétben az olcsóbb, de rosszabb minőségű szövetekkelmeghatározott minőségtechnikai elvárásoknak kell hogy megfeleljenek a folyamatosállandó minőség megtartása érdekében. A magas viszkozitású poliészterből készült szitaszövet a standard poliészter szitaszövetek továbbfejlesztése. Ennek a terméknek a csökkentett elaszticitása javítja a standard szitaszövet már eleve jó tulajdonságait. A SEFAR szitaszövetek egyenletes szövésűek, jó kopás állóságúak, megfelelő szakítószilárdsággal rendelkeznek, ellenállóak a nyomás során használt vegyszerekkel szemben és jó tapadást biztosítanak.Az alábbi táblázatban megtalálhatóak a SEFAR PET 1500 szövet részletes adatai. 

A képre kattintva a táblázat megnyitható.

 
 

© 1990 - 2023 colorplan.hu - Minden jog fenntartva!